Guest House
Delizia Estense
Welkom in Ferrara

De residentie "La Delizia Estense" is gelegen in het hart van Ferrara 's middeleeuwse wijk tegenover de Basiliek van Sint-Maria in Vado en naast het 14e eeuwse Palazzo Schifanoia , dat ooit een van de ware 'Delicatessen' van Ferrara was, één van de sociale paleizen van de Este rechter.
Van de residentie is het slechts een korte wandeling (700m) naar de kathedraal en het kasteel, het historische centrum van deze Estense stad en slechts 5 minuten van het ziekenhuis en Ferrara's Universiteit. Het gasthuis “De Delizia Estense” is gesitueerd in een gebouw dat dateert uit de 15 de eeuw en is volledig gerenoveerd in 2005.
 Het bestaat uit 6 mini appartementen die zijn verdeeld over 3 verdiepingen met twee volledig ingerichte kamers.

 

De residentie heeft vele faciliteiten die de gasten een comfortabel verblijf garanderen, of het nu voor werk is of voor reis plezier.
De elegantie en de rustige omgeving zorgen ervoor dat de gasten zich thuis voelen in hun verblijf en genieten van de privacy in hun geluiddichte appartement.
De appartementen hebben allemaal dezelfde afmeting verdeeld over 3 verdiepingen met een opp. van 40 m2,  ideaal voor gezinnen.
De afmeting van de appartementen en de inbegrepen faciliteiten zorgen voor een comfortabel en gastvrij verblijf.
Het gasthuis “Delizia Estense” heeft 6 miniappartementen, de inrichting is elegant en ingetogen en biedt comfort en privacy.
Alle appartementen zijn praktisch en functioneel maar toch ook warm en gastvrij. Ieder appartement heeft 3 ramen en is opgebouwd uit twee aparte kamers. De eerste kamer heeft een entree / woonkamer met open keuken, sofa, tv, tafel en vier stoelen. De tweede kamer is de master bedroom met toegang tot de badkamer voorzien van sanitaire voorzieningen en een douche.

 
  GASTEN FACILITEITEN  
  Onafhankelijkheid en autonomie: elke gast heeft een eigen set sleutels   
  Op aanvraag: overdekte parkeerplaats op korte loopafstand van de residentie (tegen extra betaling) 
 
  Binnenplaats  
  Gratis gebruik van fietsen   
Suggested by
 

The Delizia Estense Guest house looks forward to welcoming you to Ferrara, just a short walk from the centre of Ferrara and from all the main monuments and the Palazzo dei Diamanti Palazzo dei Diamanti

  Bekijk De
Ferrara Webcam
 
 
   
 
 

Delizia Estense
via Instagram